Lekker thuiskomen met betrouwbare verwarming

In het najaar en de winter wil je onbezorgd de kachel aan kunnen zetten. Zonder rekening te hoeven houden met cv-storingen. Vertrouw op Loodgietersbedrijf Peelen uit Veldhoven. Wij leveren de beste kwaliteit cv-ketels en andere verwarmingssystemen.

Diverse apparaten

Premium partner van Nefit

Nefit is een merk van Bosch en staat bekend om de hoge kwaliteit. Het is het meest vertrouwde merk in Nederland als we het hebben over cv-ketels. Het is mogelijk om een ketel te kopen of te huren. Welke optie je ook kiest, de installatie moet in elk geval vakkundig gebeuren. Dat is belangrijk voor het rendement van de ketel en natuurlijk de veiligheid. Door de ketel goed af te stellen behaal je namelijk een veel hoger rendement. En dat betekent een nog lagere energierekening. Daar zeg je geen ‘nee’ tegen.

 

Loodgietersbedrijf Peelen is erkend Nefit-dealer. Wij weten alles wat over het installeren en onderhouden van deze ketels. Wil je advies over welke ketel voor jouw woon- of werksituatie het beste is? Of wil je meer informatie over de installatie en het onderhoud?

Neem contact op
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Diverse cv-ketels

Radiatoren en vloerverwarming van Radson

Een warme woning en werkruimte is een must om je comfortabel te voelen. Tegenwoordig gaat functionaliteit hand in hand met design. Daar speelt Radson mooi op in. Zij ontwerpen radiatoren die snel verwarmen én een lust zijn voor het oog. Zo wordt een radiator een onopvallend onderdeel van je interieur of juist een echte eyecatcher. Wij leveren radiatoren en bieden je diverse opties die aansluiten op jouw specifieke wensen.

Weg met die wintertenen

Wil je ultiem comfort, kies dan voor de combinatie van radiatoren en vloerverwarming van Radson. Je kunt uit verschillende vloerverwarmingssystemen kiezen. Welke voor jouw huis of kantoor het beste geschikt is? Wij geven je hierover advies. Is de keus gemaakt, dan leggen we het verwarmingssysteem aan.

Neem contact op