Blijf langer thuis wonen met de vakspecialist van thuiscomfort

Wie ouder wordt, wil het liefst in zijn of haar eigen huis blijven wonen. Dat is toch de fijnste plek. Soms maken daarvoor wat kleine aanpassingen een wereld van verschil. U kunt hiervoor rekenen op Loodgietersbedrijf Peelen. Wij zijn vakspecialist in het thuiscomfort. Wij bieden u oplossingen die uw leven direct een stuk gemakkelijker maken. Zelfs minder oude mensen kunnen hier veel plezier van beleven. En de stijl van uw interieur hoeft er niet onder te lijden. Integendeel!

 

Loodgietersbedrijf Peelen, partner van Thuiscomfort

De vakspecialist van Thuiscomfort weet wat leven is. Praktische maar oogstrelende oplossingen voor alledaagse problemen waar mensen van alle leeftijden mee te maken krijgen.   Iets simpels als ribbeltjes in de douchevloer kan bijvoorbeeld veel ellende besparen. En met een inloopdouche voorkomt u onnodig struikelen. Daar kan natuurlijk een douchezitje bij geïnstalleerd worden.

Het is slechts een begin van de producten die Thuiscomfort klanten van alle leeftijden biedt. Er zijn energiebesparingssystemen, wellnesssystemen zoals een thuis-spa, keukenvoorzieningen en comfortabele toevoegingen op de entree, de woonkamer en de slaapkamer.

Loodgietersbedrijf Peelen uit Veldhoven is partner van Thuiscomfort. Wij dragen zorg voor een vakkundige installatie van alle producten van dit bedrijf.

Langer thuis wonen met thuiscomfort van Loodgietersbedrijf Peelen

Een duurzame installatie

Als loodgietersbedrijf hebben wij inzicht in de mogelijkheden voor uw thuissituatie. Wij komen van te voren bij u langs om het geheel goed af te stemmen.

Heeft u interesse in een bepaald product van Thuiscomfort?