Energie besparen met de expertise van loodgieter Peelen

Klimaatverandering is een onderwerp waarmee we steeds vaker worden geconfronteerd. Het ene warmterecord verbreekt de andere. Om maar niet te spreken over de grote hoeveelheid neerslag. Duurzaamheid is hierdoor een hot topic. Jij kunt ook je steentje bijdragen aan een beter milieu. Hoe je hier ook voordeel voor jezelf uit haalt, dat vertelt Loodgietersbedrijf Peelen.

Duurzame energie met zonnepanelen en warmtepompen van Nefit

Ook al schijnt de zon in Nederland niet dagelijks, je kunt er wel elke dag energie uithalen. Letterlijk. Nefit heeft duurzame zonnepanelen ontworpen, als aanvulling op de energiezuinige HR-ketels. Deze PV-systemen wekken aantoonbaar meer energie op dan zonnepanelen van andere leveranciers. Bovendien krijg je 30 jaar garantie op het product en het vermogen.

 

Een andere duurzame oplossing die wij via Nefit bieden is de warmtepomp. Dit systeem onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen zoals de buitenlucht, of hergebruikt restwarmte, bijvoorbeeld uit ventilatielucht. Er zijn verschillende warmtepompen. Zoals de volledig elektrische variant, waardoor een gasaansluiting overbodig is. Hierdoor kun je het gasverbruik terugbrengen naar nul.

Neem contact op

Subsidie

Een ander voordeel van de warmtepomp is de mogelijkheid om subsidie te krijgen, tot wel 36%. Zowel particulieren als ondernemers kunnen hiervoor in aanmerking komen. Of jouw situatie aan alle voorwaarden voldoet, zoeken we graag voor je uit.

Neem contact op